Columns

Columns

1|2|»

De schoonheid van modellen

Modellen zijn vaak prachtig. Onlangs is ons met Elizabeth Taylor één van de knapste vrouwen ooit ontvallen. Ze was niet alleen knap, ze kon ook wat: acteren en trouwen. En scheiden. Een zo op het oog wat curieuze com..

lees verder>>

Perverse puriteinen en scabreuze escapades

Wij hebben al onze fauteuils in onze woonkamer vervangen door banken. Geconfronteerd met het nieuws van de afgelopen tijd viel ik namelijk regelmatig van mijn stoel. Met een bank loop je dat risico niet: banken zijn breed en betro..

lees verder>>

Onderzoek te velde

Ik vroeg nog aan haar: "Weet je zeker dat je het hier wilt doen?", maar haar jeugdige vastberadenheid stond haar in de weg: "Ja, hoor!". We bevonden ons in een driepersoonskamer op de verpleegafdeling, met alle bedden bezet e..

lees verder>>

Maatschappelijk verantwoord besturen

MVO is al een hele tijd in. Dat staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Veel opdrachtgevers in de wereld van het maatschappelijk vastgoed (bestuurders) vinden het wel een prettig idee als de bedrijven die zij inschakele..

lees verder>>

Open brief aan alle nieuwe wethouders

De gemeenteraadsverkiezingen zijn weer geweest en zo hier en daar zijn de nodige aardverschuivingen genoteerd. De nieuwe wethouders van Nederland worden vanaf nu zo’n beetje gebombardeerd door consultancynederland (natuurlij..

lees verder>>